Wil je winnen met Blackjack? Gebruik een strategie!

Blackjack strategie kan er voorzorgen dat je online meer geld wint

Blackjack is één van de leukste spelletjes en het mooie van blackjack is dat het mogelijk is om te leren om steeds vaker te winnen. Met mentale discipline, kansberekeningen en een goed geheugen kan je veel winnen aan de blackjacktafels. Hieronder volgen een aantal blackjack strategieën die je kunt gebruiken. Zie ook ons artikel over blackjack tips

De Basis Strategie

De basis strategie van blackjack heeft te maken met het onthouden van verschillende schema’s. Deze schema’s kunnen online gevonden worden en geven weer welke spelsituaties er voorkomen en wat je met verschillende blackjack handen moet doen. Met behulp van kansberekeningen kan je eigenlijk je winstkansen weten voor elke situatie.

Deze schema’s zijn dus gebaseerd op de uitkomsten en winstkansen en deze zouden dan ook goed geleerd moeten worden. Volg dus niet een goed of slecht gevoel dat u hebt maar volg de kansberekeningen bij elke hand die u speelt.

Wanneer u deze schema’s uit uw hoofd heeft geleerd, zijn er een aantal andere tips die u niet moet vergeten om een basis strategie te ontwikkelen. De eerste tip is dat u op dezelfde voet verder moet gaan en de tweede tip is dat u telkens dezelfde schema’s gebruikt.

Stop er niet mee omdat u geen vertrouwen heeft in de mogelijk resultaten. Volg de schema’s nauwkeurig tijdens elke blackjackhand. Zorg ervoor dat u het schema goed gebruikt want er zijn namelijk meestal een aantal regels en uitzonderingen.

Zorg ervoor dat u begrijpt wat u zich aan wilt leren voordat u gebruik maakt van wat u heeft opgestoken. Dit betekend ook dat u moet weten wanneer u welk schema moet gebruiken bij welke blackjack variatie.

De Intermediate Strategie

De intermediate blackjack strategie heeft betrekking tot het inzetten en goed beheer van uw geld. Volg dit blackjacksysteem alleen wanneer u met de basisstrategie bekend bent anders kunt u veel verliezen.

Er zijn vier vaak gebruikte systemen die als succesvol worden gezien. Het eerste systeem is het inzetten van hetzelfde bedrag ongeacht wat de uitkomst van de vorige hand was.

Het Martingale systeem is een zeer interessante manier van inzetten en word al sinds de 18de eeuw gebruikt. Het Martingale systeem zegt dat u uw inzet moet verdubbelen wanneer u verliest totdat u wint want zo krijg u al uw vorige verloren inzetten terug en behaald u ook een klein beetje winst.

Het Oscar Grind systeem is een systeem dat gebaseerd is op het spelen en winnen van handen in een bepaalde serie en het Labouchere systeem zegt dat u uw inzet moet vergroten wanneer u verliest en moet verkleinen wanneer u wint.

De Geavanceerde Strategie

De geavanceerde strategie bestaat uit het tellen van kaarten en het in de gaten houden van het schudden. Dit is niet illegaal maar wordt ook niet echt gewaardeerd in casino’s. Terwijl er systemen zijn die ervoor hebben gezorgd dat iedereen kaarten kan tellen zijn er ook een aantal factoren die zeer moeilijk aan te leren zijn.

Mocht u hier echter in slagen vergroot u uw winstkansen en kunt u professioneel blackjack spelen. Door te weten welke kaarten zich op welke positie bevinden heeft u natuurlijk een groot voordeel. De meeste blackjack strategieën hebben te maken met pure kansberekeningen en kunnen jouw omtoveren tot een winnaar aan de blackjacktafels.

Geef een reactie