Engelsman wint record jackpot van €4,4 miljoen bij Bwin

Loot'En Khamun Gokkast van PartyGaming

Bwin heeft een recordbedrag van 3,8 miljoen pond (€4,4 miljoen) uitgekeerd aan een anonieme Engelse speler die met het spelen van een gokkast de jackpot heeft gewonnen.

Online gokbedrijf Bwin

Deze ‘lucky bastard’ heeft deze gigantische prijs gewonnen bij Bwin. Bwin is van origine een Oostenrijkse online gokbedrijf wat pokeren, casinospellen, sportweddenschappen en vaardigheidsspellen aan haar klanten aanbiedt.

Het gokbedrijf stond tot 2006 bekend als betandwin en is opgericht in 1997. Een jaar na de oprichting hadden zij hun eerste online gokwebsite opgericht die zich volledig richtte op sportweddenschappen. Bwin is heel snel gaan groeien omdat zij als eerste live weddenschappen aanboden.

Het bedrijf was beursgenoteerd aan de Vienna Stock Exchange tot dat het zich in 2011 ging samenvoegen met het gokbedrijf PartyGaming.

De Loot’EnKhamun gokkast van PartyGaming

Dat bwin en Partygaming zich samenvoegden resulteerde erin dat zij toen één van de grotere online gokbedrijven ter wereld werden.

Ook de anonieme Londenaar die – als we het internet moeten geloven een bouwvakker is – heeft hiervan geprofiteerd.

Hij heeft de jackpot gewonnen door het spelen van de gokkast Loot’EnKhamun. Deze gokkast is oorspronkelijk gemaakt door en voor Partygaming. Maar doordat deze bedrijven samen zijn is dit spel op beide gokwebsite te spelen. Een ander voordeel van de fusering is dat zij een hogere jackpot kunnen uitkeren dan normaal.

De jackpots van Bwin

Een kleine selectie jackpot gokkasten (o.a. Loot’EnKhamun) van Bwin

Jackpot gewonnen via mobiel

Een ander noemenswaardig detail is dat hij dit gewonnen heeft door de gokkast te bespelen op zijn mobiel.

Mocht je altijd van mening zijn geweest dat je alleen grote prijzen kunt winnen via de pc. Dan weet je vanaf nu dat dat niet waar is.

‘Anonieme’ winnaar reageert

De Engelsman die woonachtig is in Londen heeft het volgende tegen Bwin gezegd: “Ik ben op dit moment helemaal in shock. Mijn eerste reactie was dat ik het niet kon geloven, pas nu begint het door te dringen.”

Op de vraag wat de Londenaar met het geld gaat doen, zegt hij: “Ik heb er eerlijk gezegd nog niet over nagedacht. Maar er bestaat een hele grote kans dat ik een prachtig huis ga kopen.”

Reactie van Bwin

Adam Lewis de CMO (Chief Marketing Officer) van Bwin reageert enthousiast: “We zijn ontzettend blij dat één van onze spelers de aller hoogste jackpot ooit (in de geschiedenis van Bwin) heeft gewonnen. Wij hebben bij Bwin de missie om onze aanbod van gokkasten het grootst en het spectaculairst te maken. Deze gigantische uitbetaling is het bewijs dat we op de juiste koers zitten.”

Geef een reactie