Hoe kan je met sportwedden geld winnen?

SportweddenschappenAls je het leuk vindt om sport te kijken en op zoek bent naar een leuke manier om geld te verdienen, is het plaatsen van sportweddenschappen wellicht iets voor jou. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Lees dan meer over sportwedden in dit artikel. Zo lees je wat sportwedden is, wat voor winst je kunt maken bij het plaatsen van weddenschappen en bij welke sporten je weddenschappen kunt plaatsen.

Wat is sportwedden?

Er gaat veel geld om in de wereld van professionele sporters. Niet alleen in de professionele wereld zelf, maar ook zeker onder de liefhebbers van de verschillende sporten. Zo kun je als consument geld verdienen door weddenschappen te plaatsen, voor een wedstrijd begint. Kijk je bijvoorbeeld graag Nederlands voetbal?

Dan kun je het kijken van jouw favoriete wedstrijden nog spannender maken door te kiezen voor sportwedden. In dit geval voorspel je op een website voor sportweddenschappen wat de uitkomst van de betreffende voetbalwedstrijd wordt, plaats je een inzet waar je graag mee wil spelen en wacht je af of jouw weddenschap uitkomt, of niet.

Is je weddenschap inderdaad uitgekomen? Dan kun je mooie winsten maken. Heb je geen gelijk gehad, dan maak je geen winst en ben je jouw inzet kwijt.

“Sportwedden gaat over geldbeheer, dus het geld wat je één keer hebt gewonnen is leuk maar niet het allerbelangrijkste.” – Bruce Dern

Wat voor winst maak je bij sportwedden?

De winst die je maakt bij het plaatsen van weddenschappen, is afhankelijk van twee factoren:

  1. De inzet die je hebt geplaatst. Heb je een hoge inzet geplaatst, dan is het bedrag dat je wint automatisch ook hoger. Plaats je een lagere inzet, dan is de winst die je krijgt ook lager.
  2. De mate waarin jouw weddenschap klopt. Heb je voorspeld dat team A wint van team B met 2-1, maar heeft team B gewonnen met 3-0? Dan heb je natuurlijk niets gewonnen. Heb je voorspeld dat team A van team B wint met 2-1 en wint team A uiteindelijk van team B met 1-0, dan maak je een beetje winst. Heb je helemaal gelijk, dan win je een hogere inzet.

Daarnaast kun je bij het plaatsen van een weddenschap zelfs aangeven wie jij denkt dat er gaat scoren. Denk je dat team A wint van team B met 1-0 en geef je ook nog de juiste speler aan die het winnende doelpunt scoort? Dan maak je een hoge winst als je uiteindelijk gelijk krijgt.

sportwedden en geld verdienen

Welke sporten doen mee met sportwedden?

Op welke sporten je kunt wedden, is afhankelijk per online casino of website voor sportwedden. De populaire sporten als voetbal, basketbal en tennis doen altijd wel mee, maar het uiteindelijke aanbod sporten met weddenschappen is afhankelijk per aanbieder. Zo kun je bij sommige aanbieders maar op een paar sporten wedden, terwijl dit bij andere aanbieders veel meer is.

Enkele voorbeelden van sporten waar je op kunt wedden, zijn voetbal, tennis, ijshockey, basketbal, darts, paardensport, handbal, autosport, wintersporten, golf, wielrennen, vechtsporten, volleybal, rugby en zelfs cricket. Op welke sport je wil wedden en welke inzet je plaatst bij het wedden op deze sport, is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw wensen, behoeften en budget.

 

Geef een reactie